Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hynkovský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 983 kJ /
474 kcal
Bílkoviny32,31 g
– z toho živočišné bílkoviny28,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,70 g
Tuky23,05 g
– nasycené8,21 g
– nenasycené10,03 g
–– mononenasycené8,17 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,09 g
Vláknina8,27 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 813 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy30,18 g
– cukry12,28 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední uvařené brambory Brambor zimní 100 g
2 2 vejce uvařené Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g sýru Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
2 lžičky 2 lžičky kečupu Kečup sladký 10 ml
5 5 plátků slaniny nakrájené na kostičky a opečené na pánvi Špek
5 5 cherry rajčátek na ozdobu Rajčata cherry 150 g
petržel Petržel kořenová čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.