Nutriční hodnoty (Hynkovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 983 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g |
Tuky | 23,05 g |
– nasycené | 8,21 g |
– nenasycené | 10,03 g |
–– mononenasycené | 8,17 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 8,27 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 30,18 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce uvařené | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml |
5 5 plátků slaniny nakrájené na kostičky a opečené na pánvi | Špek | |
5 5 cherry rajčátek na ozdobu | Rajčata cherry | 150 g |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |