Nutriční hodnoty (Dort 50)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 34 393 kJ / 8 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,48 g |
Tuky | 383,04 g |
– nasycené | 163,20 g |
– nenasycené | 202,22 g |
–– mononenasycené | 158,90 g |
–– polynenasycené | 43,32 g |
––– omega 3 | 11,23 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 924 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 1 027,10 g |
– cukry | 390,50 g |
––– laktóza | 75,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka (podle tuhosti těsta) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1250 ml 1250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1250 ml |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
oříšky | Lískový ořech | |
strouhaný kokos na posypání | Kokos strouhaný | |
fondán | Fondán | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |