Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort 50)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie34 393 kJ /
8 220 kcal
Bílkoviny154,27 g
– z toho živočišné bílkoviny78,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,48 g
Tuky383,04 g
– nasycené163,20 g
– nenasycené202,22 g
–– mononenasycené158,90 g
–– polynenasycené43,32 g
––– omega 311,23 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 924 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy1 027,10 g
– cukry390,50 g
––– laktóza75,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka (podle tuhosti těsta) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
1250 ml 1250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1250 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
marmeláda Marmeláda jahodová
oříšky Lískový ořech
strouhaný kokos na posypání Kokos strouhaný
fondán Fondán
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.