Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě s čertovským dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 618 kJ /
626 kcal
Bílkoviny21,84 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,16 g
Tuky30,03 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené22,88 g
–– mononenasycené16,43 g
–– polynenasycené6,45 g
––– omega 31,53 g
Vláknina14,70 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,44 g
Sacharidy61,70 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 ks 5 ks kotlet bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
1 lžíce 1 lžíce sypkého česneku Česnek čerstvý 15 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce Francouzské hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
3 lžíce 3 lžíce sladké sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce libečku Libeček čerstvý 30 g
1 1 malá cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
Solamyl na obalení marinovaného masa Bramborový škrob
olej na smažení Olej řepkový
sůl na dochucení Sůl mořská
malá cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá
lístky lístky petržele nakrájené na drobno Petržel kořenová čerstvá
lístky lístky libečku nakrájené na drobno Libeček čerstvý
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
čertovská omáčka (v poměru 2:1 s jogurtem)
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.