Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 481 kJ /
2 027 kcal
Bílkoviny162,94 g
– z toho živočišné bílkoviny139,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,31 g
Tuky107,76 g
– nasycené47,93 g
– nenasycené57,46 g
–– mononenasycené46,81 g
–– polynenasycené10,66 g
––– omega 31,19 g
Vláknina46,51 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,60 g
Sacharidy90,82 g
– cukry13,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího zadního vcelku Hovězí kýta 600 g
100 g 100 g Gazdovské slaniny nebo jiné prorostlejší slaniny Špek 100 g
200 200 uzené vepřové kýty - můžeme nahradit jiným uzeným masem Vepřová kýta
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
350 ml 350 ml masového vývaru nebo vody Vývar masový 350 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.