Nutriční hodnoty (Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,31 g |
Tuky | 107,76 g |
– nasycené | 47,93 g |
– nenasycené | 57,46 g |
–– mononenasycené | 46,81 g |
–– polynenasycené | 10,66 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 46,51 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 90,82 g |
– cukry | 13,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího zadního vcelku | Hovězí kýta | 600 g |
100 g 100 g Gazdovské slaniny nebo jiné prorostlejší slaniny | Špek | 100 g |
200 200 uzené vepřové kýty - můžeme nahradit jiným uzeným masem | Vepřová kýta | |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
350 ml 350 ml masového vývaru nebo vody | Vývar masový | 350 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 3 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |