Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná přesnídávka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 321 kJ /
1 989 kcal
Bílkoviny19,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,52 g
Tuky3,28 g
– nasycené1,30 g
– nenasycené1,54 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,08 g
Vláknina44,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy448,00 g
– cukry358,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg meruněk (nebo banány, jahody, broskve) Dužina meruňky čerstvá 2000 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.