Nutriční hodnoty (Ovocná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 321 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,52 g |
Tuky | 3,28 g |
– nasycené | 1,30 g |
– nenasycené | 1,54 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 44,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 448,00 g |
– cukry | 358,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg meruněk (nebo banány, jahody, broskve) | Dužina meruňky čerstvá | 2000 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |