Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žampionový gratin s levandulí a rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 498 kJ /
597 kcal
Bílkoviny57,34 g
– z toho živočišné bílkoviny43,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky29,15 g
– nasycené17,76 g
– nenasycené10,38 g
–– mononenasycené8,33 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,20 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 159 mg
Sodík 2,03 g
Sůl5,00 g
Sacharidy16,34 g
– cukry5,34 g
––– laktóza1,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 500 g
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový
1 1 polévková lžíce másla Máslo kravské 1 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
3 3 květenství (klásky) levandule Levandule květ čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
hrst hoblinek hoblinek Parmazánu nebo sýra Grana Padano Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.