Nutriční hodnoty (Žampionový gratin s levandulí a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 498 kJ / 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 29,15 g |
– nasycené | 17,76 g |
– nenasycené | 10,38 g |
–– mononenasycené | 8,33 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 159 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 16,34 g |
– cukry | 5,34 g |
––– laktóza | 1,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
3 3 květenství (klásky) levandule | Levandule květ čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
hrst hoblinek hoblinek Parmazánu nebo sýra Grana Padano | Parmezán |