Nutriční hodnoty (Segedínský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 970 kJ / 2 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,01 g |
Tuky | 205,97 g |
– nasycené | 41,21 g |
– nenasycené | 150,51 g |
–– mononenasycené | 42,14 g |
–– polynenasycené | 108,38 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 4,99 g |
Sůl | 11,90 g |
Sacharidy | 30,70 g |
– cukry | 18,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sterilovaného bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
300 g 300 g měkkého salámu | Měkký salám | 300 g |
140 g 140 g kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 140 g |
50 g 50 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 50 g |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
plátek plátek slaniny (uzeného bůčku) | Špek | |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |