Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 970 kJ /
2 144 kcal
Bílkoviny37,01 g
– z toho živočišné bílkoviny27,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,01 g
Tuky205,97 g
– nasycené41,21 g
– nenasycené150,51 g
–– mononenasycené42,14 g
–– polynenasycené108,38 g
––– omega 32,03 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 4,99 g
Sůl11,90 g
Sacharidy30,70 g
– cukry18,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g sterilovaného bílého zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
300 g 300 g měkkého salámu Měkký salám 300 g
140 g 140 g kyselých okurek Okurka polní zavařená 140 g
50 g 50 g sterilované papriky Paprika červená sterilovaná 50 g
menší cibule Cibule čerstvá
plátek plátek slaniny (uzeného bůčku) Špek
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
lžička lžička cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.