Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Provensálská kuřecí jatýrka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 826 kJ /
676 kcal
Bílkoviny86,24 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky25,25 g
– nasycené7,50 g
– nenasycené11,20 g
–– mononenasycené8,18 g
–– polynenasycené3,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 365 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy24,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
olivový olej nebo olej z rajčat Olej olivový
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
hrstička provensálské koření Provensálské koření
sušená rajčata v oleji (asi 10 cherry) Rajčata červená sušená v oleji
menší konzerva konzerva sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
10 ks 10 ks černých oliv Olivy čerstvé zralé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.