Nutriční hodnoty (Provensálská kuřecí jatýrka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 826 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 25,25 g |
– nasycené | 7,50 g |
– nenasycené | 11,20 g |
–– mononenasycené | 8,18 g |
–– polynenasycené | 3,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 24,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
olivový olej nebo olej z rajčat | Olej olivový | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrstička provensálské koření | Provensálské koření | |
sušená rajčata v oleji (asi 10 cherry) | Rajčata červená sušená v oleji | |
menší konzerva konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
10 ks 10 ks černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |