Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák a další zelenina s párečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 748 kJ /
657 kcal
Bílkoviny19,52 g
– z toho živočišné bílkoviny11,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,32 g
Tuky22,78 g
– nasycené10,20 g
– nenasycené12,01 g
–– mononenasycené5,90 g
–– polynenasycené6,12 g
––– omega 30,33 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 986 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy58,20 g
– cukry20,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
2 nožičky 2 nožičky kvalitních párků Párek vepřový 80 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
3 3 menší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 PL 2 PL hrášku Hrášek zelený 30 g
2 PL 2 PL kukuřice – ideálně čerstvé, lze mražená i sterilovaná Kukuřice sterilovaná 30 g
100 ml 100 ml rajčatové šťávy a nebo jiné Šťáva z rajčete 100 ml
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
2 dcl 2 dcl kvalitního červeného vína Víno červené suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika dle vlastní chuti Paprika červená sušená
rozmarýn Rozmarýn sušený
pažitka (petrželka, koriandr, libeček) Pažitka čerstvá
olej (na osmažení párků a restování zeleniny) Párek vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.