Nutriční hodnoty (Marcipán - výroba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 376 kJ / 1 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 21,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 124,00 g |
– cukry | 107,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mandlová mouka (nebo loupané mandle) | Mouka mandlová | 100 g |
100 g 100 g cukr mletý (nebo práškový) | Cukr bílý | 100 g |
několik několik hořkých mandlí (nebo meruňková jádra, nebo mandlové aroma) | Mandle neloupané | |
10 g 10 g sirup glukozový (nebo med) | Sirup citronový | 10 ml |
voda | Voda |