Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marcipán - výroba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 376 kJ /
1 046 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky50,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené44,00 g
–– mononenasycené23,00 g
–– polynenasycené21,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy124,00 g
– cukry107,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mandlová mouka (nebo loupané mandle) Mouka mandlová 100 g
100 g 100 g cukr mletý (nebo práškový) Cukr bílý 100 g
několik několik hořkých mandlí (nebo meruňková jádra, nebo mandlové aroma) Mandle neloupané
10 g 10 g sirup glukozový (nebo med) Sirup citronový 10 ml
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.