Nutriční hodnoty (Domácí paštika s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 810 kJ / 4 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 260,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 274,20 g |
– nasycené | 115,77 g |
– nenasycené | 118,04 g |
–– mononenasycené | 97,84 g |
–– polynenasycené | 20,20 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 15,98 g |
Cholesterol | 6,47 g |
Sodík | 3,99 g |
Sůl | 9,41 g |
Sacharidy | 73,18 g |
– cukry | 26,92 g |
––– laktóza | 10,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 1200 g |
350 350 g vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
350 g 350 g uzeného bůčku nebo anglické slaniny na kostky | Vepřový bok uzený | 350 g |
2 2 větší cibule nakrájené na hrubo | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
250 g 250 g smetany na vaření (tlumočím, co mi říkal nápis na Tatra krabičce) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
100 100 g másla + kousek na smažení + kousek pak na zalití | Máslo kravské | 100 g |
0,5-1 dcl 0,5-1 dcl rumu | Rum | 75 ml |
2 2 polévkové lžíce medu | Med nepasterovaný | |
1 1 polévková lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
7 7 menších snítek čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
2 2 čajové lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
20 kuliček 20 kuliček jalovce rozdrcených v hmoždíři | Jalovec sušený | |
50 g 50 g brusinek | Brusinky zavařené | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |