Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí paštika s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 810 kJ /
4 018 kcal
Bílkoviny265,03 g
– z toho živočišné bílkoviny260,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky274,20 g
– nasycené115,77 g
– nenasycené118,04 g
–– mononenasycené97,84 g
–– polynenasycené20,20 g
––– omega 31,01 g
Vláknina15,98 g
Cholesterol 6,47 g
Sodík 3,99 g
Sůl9,41 g
Sacharidy73,18 g
– cukry26,92 g
––– laktóza10,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g kuřecích jater Játra kuřecí 1200 g
350 350 g vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
350 g 350 g uzeného bůčku nebo anglické slaniny na kostky Vepřový bok uzený 350 g
2 2 větší cibule nakrájené na hrubo Cibule čerstvá 140 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
250 g 250 g smetany na vaření (tlumočím, co mi říkal nápis na Tatra krabičce) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
100 100 g másla + kousek na smažení + kousek pak na zalití Máslo kravské 100 g
0,5-1 dcl 0,5-1 dcl rumu Rum 75 ml
2 2 polévkové lžíce medu Med nepasterovaný
1 1 polévková lžíce sádla Sádlo vepřové
7 7 menších snítek čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
2 2 čajové lžičky sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený
20 kuliček 20 kuliček jalovce rozdrcených v hmoždíři Jalovec sušený
50 g 50 g brusinek Brusinky zavařené 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.