Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové játrové nudličky v marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 706 kJ /
408 kcal
Bílkoviny27,17 g
– z toho živočišné bílkoviny21,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,99 g
Tuky14,47 g
– nasycené3,51 g
– nenasycené8,55 g
–– mononenasycené5,55 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,54 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,41 g
Sacharidy39,80 g
– cukry13,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 lalok vepřových jater Játra vepřová
50 g 50 g ostřejšího salámu (nemusí být) Polosuchý salám 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
malá hrst hrst mandlí Mandle neloupané
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce škrobu Bramborový škrob 15 g
petrželka Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.