Nutriční hodnoty (Vepřové játrové nudličky v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 706 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
Tuky | 14,47 g |
– nasycené | 3,51 g |
– nenasycené | 8,55 g |
–– mononenasycené | 5,55 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 39,80 g |
– cukry | 13,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 lalok vepřových jater | Játra vepřová | |
50 g 50 g ostřejšího salámu (nemusí být) | Polosuchý salám | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
malá hrst hrst mandlí | Mandle neloupané | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |