Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně se zeleným pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 842 kJ /
679 kcal
Bílkoviny10,22 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky52,69 g
– nasycené13,18 g
– nenasycené36,48 g
–– mononenasycené26,77 g
–– polynenasycené9,71 g
––– omega 33,06 g
Vláknina16,08 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy35,30 g
– cukry6,55 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová plec Vepřová plec
hrubozrnná sůl Sůl mořská
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
lžička lžička soli Sůl mořská
1 KL 1 KL hořčičné semínko Hořčice žlutá semena 5 g
1 PL 1 PL zelený pepř Pepř zelený 15 g
3 PL 3 PL olej Olej řepkový 33 ml
výpek z masa Výpek
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 KL 1 KL hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 PL 1 PL zelený pepř Pepř zelený 15 g
na hrubo drcený pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.