Nutriční hodnoty (Barevný dort k 18)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 34 946 kJ / 8 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,60 g |
Tuky | 676,41 g |
– nasycené | 416,88 g |
– nenasycené | 237,18 g |
–– mononenasycené | 215,28 g |
–– polynenasycené | 21,90 g |
––– omega 3 | 2,73 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 3,51 g |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 452,15 g |
– cukry | 284,75 g |
––– laktóza | 42,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
2,5 2,5 pudingu | Puding v prášku | |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
750 g 750 g másla | Máslo kravské | 750 g |
rum dle chuti | Rum | |
vanilkový cukr dle chuti | Cukr vanilkový | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
cukrářské zdobení (zdobítka) | Cukrářské zdobení | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |