Nutriční hodnoty (Pstruh na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 18,67 g |
– nasycené | 11,76 g |
– nenasycené | 6,52 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 25,66 g |
– cukry | 15,76 g |
––– laktóza | 5,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pstruh | Pstruh | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1/2 sklenice 1/2 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |