Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 280 kJ /
306 kcal
Bílkoviny6,97 g
– z toho živočišné bílkoviny3,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky18,67 g
– nasycené11,76 g
– nenasycené6,52 g
–– mononenasycené5,80 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,08 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,66 g
– cukry15,76 g
––– laktóza5,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pstruh Pstruh
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 větvičky 2 větvičky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky Paprika červená sušená 10 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.