Nutriční hodnoty (Voňavé jablečné mlsání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 037 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,07 g |
Tuky | 46,92 g |
– nasycené | 29,33 g |
– nenasycené | 14,43 g |
–– mononenasycené | 12,12 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 32,85 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 341,95 g |
– cukry | 302,45 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 oloupaných a nahrubo nastrouhaných velkých jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 svitek 1 svitek skořice | Skořice ceylonská | |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce pokrájených sušených švetsek | ||
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
2/3 hrnku 2/3 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 166.6666716337204 g |
2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 30 g |
400 g 400 g kysané smetana | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |