Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s hříbkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 863 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 8,67 g |
– nasycené | 1,38 g |
– nenasycené | 6,50 g |
–– mononenasycené | 4,51 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 4,23 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 8,35 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
2 špetky 2 špetky gulášového koření | Koření Argentina | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
tenký plátek plátek másla na osmažení masa | Máslo kravské | |
1 1 středně velký tvrdší hříbek nakrájený na plátky | Hřib čerstvý | |
1 1 malá cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
1 lžičku 1 lžičku gulášového koření | Koření Argentina | 5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky Solamylu rozmíchaného | Bramborový škrob | 1.25 g |
5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
sůl podle potřeby na dochucení | Sůl mořská |