Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí prso s hříbkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 863 kJ /
445 kcal
Bílkoviny82,53 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky8,67 g
– nasycené1,38 g
– nenasycené6,50 g
–– mononenasycené4,51 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 31,08 g
Vláknina4,23 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 999 mg
Sůl2,49 g
Sacharidy8,35 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
2 špetky 2 špetky gulášového koření Koření Argentina
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
tenký plátek plátek másla na osmažení masa Máslo kravské
1 1 středně velký tvrdší hříbek nakrájený na plátky Hřib čerstvý
1 1 malá cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
1 lžičku 1 lžičku gulášového koření Koření Argentina 5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky Solamylu rozmíchaného Bramborový škrob 1.25 g
5 lžic 5 lžic studené vody Voda 90 ml
sůl podle potřeby na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.