Nutriční hodnoty (Nedělní salát "Všehochuť")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 125 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 44,19 g |
– nasycené | 16,20 g |
– nenasycené | 20,45 g |
–– mononenasycené | 15,58 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 910 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,13 g |
Sacharidy | 62,60 g |
– cukry | 51,20 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 papriky různých barev | Paprika červená čerstvá | 450 g |
4-5 4-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vajíčka uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g libovolného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
cca 20 cm 20 cm pórku | Pórek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 majolka | Majonéza |