Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí přesnídávka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 286 kJ /
546 kcal
Bílkoviny2,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky2,34 g
– nasycené0,77 g
– nenasycené1,04 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,18 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy119,88 g
– cukry115,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-6 3-6 jablek (asi 750 g) Jablko čerstvé 675 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového cukru Cukr vanilkový 2.5 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
jahodový pudink (nebo malinový nebo vanilkový) Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.