Nutriční hodnoty (Domácí přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 286 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 2,34 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,04 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 119,88 g |
– cukry | 115,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-6 3-6 jablek (asi 750 g) | Jablko čerstvé | 675 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 2.5 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
jahodový pudink (nebo malinový nebo vanilkový) | Puding v prášku |