Nutriční hodnoty (Štrúdl s pórkovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 784 kJ / 1 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 71,62 g |
– nasycené | 39,24 g |
– nenasycené | 26,59 g |
–– mononenasycené | 22,90 g |
–– polynenasycené | 3,69 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 980 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 64,65 g |
– cukry | 43,25 g |
––– laktóza | 23,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
4 4 housky | Houska pšeničná | |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
listové těsto | Listové těsto | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |