Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie498 kJ /
119 kcal
Bílkoviny6,60 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,10 g
Tuky4,21 g
– nasycené2,14 g
– nenasycené1,94 g
–– mononenasycené0,65 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,17 g
Vláknina5,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy11,17 g
– cukry3,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml kuřecího vývaru (vařila jsem z 1 kg kuřecího skeletu) Vývar kuřecí 500 ml
200 ml 200 ml vody (převařené, horké) Voda 200 ml
10 10 g čiré sypké želatiny (1 sáček Stilla Dolce) Želatina vepřová
1 1 mrkev (nadrobno nakrájená uvařená, můžeme vynechat) Mrkev čerstvá 50 g
maso ze skeletu (na menší kousky nakrájené uvařené) Vepřová kýta
1 lžíce 1 lžíce libečku (nasekaného) Libeček čerstvý 15 g
1 lžíce 1 lžíce petrželky (nasekaného) Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.