Nutriční hodnoty (Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 4,21 g |
– nasycené | 2,14 g |
– nenasycené | 1,94 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 5,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,17 g |
– cukry | 3,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml kuřecího vývaru (vařila jsem z 1 kg kuřecího skeletu) | Vývar kuřecí | 500 ml |
200 ml 200 ml vody (převařené, horké) | Voda | 200 ml |
10 10 g čiré sypké želatiny (1 sáček Stilla Dolce) | Želatina vepřová | |
1 1 mrkev (nadrobno nakrájená uvařená, můžeme vynechat) | Mrkev čerstvá | 50 g |
maso ze skeletu (na menší kousky nakrájené uvařené) | Vepřová kýta | |
1 lžíce 1 lžíce libečku (nasekaného) | Libeček čerstvý | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželky (nasekaného) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |