Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašský hrnec-papiňák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 237 kJ /
1 491 kcal
Bílkoviny12,59 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky137,73 g
– nasycené62,48 g
– nenasycené73,07 g
–– mononenasycené61,05 g
–– polynenasycené12,02 g
––– omega 31,08 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,42 g
Sůl6,00 g
Sacharidy46,19 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
3 3 tvrdší hříbky Hřib čerstvý
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
150 g 150 g očištěné cukety Cuketa čerstvá 150 g
150 g 150 g valašského špeku Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/4 lžičky 1/4 lžičky celého kmínu Kmín 1.25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.