Nutriční hodnoty (Valašský hrnec-papiňák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 137,73 g |
– nasycené | 62,48 g |
– nenasycené | 73,07 g |
–– mononenasycené | 61,05 g |
–– polynenasycené | 12,02 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 46,19 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 uzená kuřecí stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
3 3 tvrdší hříbky | Hřib čerstvý | |
3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
150 g 150 g očištěné cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
150 g 150 g valašského špeku | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky celého kmínu | Kmín | 1.25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |