Nutriční hodnoty (Zapékané těstoviny s květákem a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 066 kJ / 2 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 127,21 g |
– nasycené | 70,73 g |
– nenasycené | 44,32 g |
–– mononenasycené | 37,26 g |
–– polynenasycené | 7,06 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,66 g |
Sacharidy | 274,37 g |
– cukry | 20,27 g |
––– laktóza | 13,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g těstoviny nudle (kolínka ...) | Těstoviny pšeničné | 350 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
100 g 100 g uzeného sýra (já používám Volovec) | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
pažitka | Pažitka čerstvá |