Nutriční hodnoty (Pho)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 545 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,30 g |
– nasycené | 5,42 g |
– nenasycené | 6,40 g |
–– mononenasycené | 5,49 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
vepřové kosti (hovězí kosti nebo kachní kosti - prostě kosti) | Kost vepřová | |
kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
3 3 kardamomy | Kardamom prášek | |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
čtvrť lžičky lžičky anýzu | Anýz semena | |
5 5 hřebíčku | Hřebíček | |
3 3 hvězdičky badyánu | Badyán | |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
cibule | Cibule čerstvá | |
200 gr 200 gr hovezi svíčková | Hovězí svíčková | 200 g |
rýžové nudle | Nudle rýžové | |
zelený koriandr | Koriandr semena | |
vietnamská bazalka | Bazalka čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
bambusové výhonky | Bambusové výhonky čerstvé | |
citrón | Citrón čerstvý | |
pálivá vietnamská omáčka | ||
rybí omáčka | Rybí omáčka |