Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový šašlik na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 045 kJ /
2 401 kcal
Bílkoviny118,42 g
– z toho živočišné bílkoviny112,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,42 g
Tuky185,12 g
– nasycené86,13 g
– nenasycené92,57 g
–– mononenasycené78,97 g
–– polynenasycené13,60 g
––– omega 30,25 g
Vláknina20,58 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,50 g
Sacharidy44,00 g
– cukry29,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
provensálské bylinky Provensálské koření
vývar Vývar hovězí
1 dl 1 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
kousek kousek cukety Cuketa čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.