Nutriční hodnoty (Vepřový šašlik na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 045 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,42 g |
Tuky | 185,12 g |
– nasycené | 86,13 g |
– nenasycené | 92,57 g |
–– mononenasycené | 78,97 g |
–– polynenasycené | 13,60 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 20,58 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 44,00 g |
– cukry | 29,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
vývar | Vývar hovězí | |
1 dl 1 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
kousek kousek cukety | Cuketa čerstvá |