Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 8,38 g |
– nasycené | 2,01 g |
– nenasycené | 3,92 g |
–– mononenasycené | 2,89 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 45,85 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 kuřecí skelety (podle velikosti) | Droby kuřecí směs | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 malá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce dětské krupičky (podle potřeby) | Krupice pšeničná jemná | 45 g |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |