Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 387 kJ /
332 kcal
Bílkoviny15,16 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky8,38 g
– nasycené2,01 g
– nenasycené3,92 g
–– mononenasycené2,89 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy45,85 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 kuřecí skelety (podle velikosti) Droby kuřecí směs
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
sůl Sůl mořská
8 kuliček 8 kuliček celého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malá petržel Petržel kořenová čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce dětské krupičky (podle potřeby) Krupice pšeničná jemná 45 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.