Nutriční hodnoty (Knedlík ve vaječině s paprikou a rajčátkem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 736 kJ / 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 36,60 g |
– nasycené | 9,35 g |
– nenasycené | 18,12 g |
–– mononenasycené | 13,37 g |
–– polynenasycené | 4,74 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 6,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 karlovarského knedlíku (asi 400 g nevážila jsem) | Knedlík pšeničný houskový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
100 g 100 g poctivé šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
50 g 50 g debrecínské pečeně | Šunka vepřová uzená | 50 g |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tuk na pánev | Margarín |