Nutriční hodnoty (Špagety z Florencie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 493 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,62 g |
Tuky | 21,86 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 10,81 g |
–– mononenasycené | 7,62 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 45,11 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 105,54 g |
– cukry | 71,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
360 g 360 g rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 360 g |
4 lžíce 4 lžíce sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 60 g |
1 sklenka 1 sklenka červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 svazek 1 svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
extra panenský olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 balíček 1 balíček semolinových špaget (z tvrdé pšenice) | Špagety pšeničné |