Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 904 kJ /
4 040 kcal
Bílkoviny98,12 g
– z toho živočišné bílkoviny63,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky211,74 g
– nasycené121,48 g
– nenasycené76,85 g
–– mononenasycené66,80 g
–– polynenasycené10,05 g
––– omega 31,06 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 625 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy431,00 g
– cukry214,60 g
––– laktóza10,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g cukru Cukr bílý 170 g
200 g 200 g změklého másla Máslo kravské 200 g
4 4 vejce pokojové teploty Vejce slepičí 280 g
250 g 250 g měkkého tvarohu pokojové teploty Tvaroh polotučný 250 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 lžíce 1 lžíce levandulových květů, suchých nebo čerstvých
máslo Máslo kravské
strouhanka Strouhanka pšeničná
moučkový cukr na pocukrování Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.