Nutriční hodnoty (Levandulová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 904 kJ / 4 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 211,74 g |
– nasycené | 121,48 g |
– nenasycené | 76,85 g |
–– mononenasycené | 66,80 g |
–– polynenasycené | 10,05 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 431,00 g |
– cukry | 214,60 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
200 g 200 g změklého másla | Máslo kravské | 200 g |
4 4 vejce pokojové teploty | Vejce slepičí | 280 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu pokojové teploty | Tvaroh polotučný | 250 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce levandulových květů, suchých nebo čerstvých | ||
máslo | Máslo kravské | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |