Nutriční hodnoty (Dort JAGERMEISTER)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 586 kJ / 4 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 344,49 g |
– nasycené | 152,86 g |
– nenasycené | 175,76 g |
–– mononenasycené | 140,90 g |
–– polynenasycené | 34,86 g |
––– omega 3 | 9,15 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 312,14 g |
– cukry | 170,85 g |
––– laktóza | 32,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
- 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
- 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
- 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
- 180 g 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
- 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
- 125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
- 1 kostka 1 kostka (250g) másla | Máslo kravské | 250 g |
- 1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
- 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
- 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
- 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
- 1 1 mléčná čokoláda | Čokoláda mléčná 35% | |
- 2 ks 2 ks banánů | Banán čerstvý | 180 g |
- bílkový krém (vyšlehané bílky s moučkovým cukrem do správné konzistence) | Cukr bílý | |
- potahovací hmota Smartflex Velvet | Fondán | |
- potravinářská barviva | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |