Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort JAGERMEISTER)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 586 kJ /
4 681 kcal
Bílkoviny67,88 g
– z toho živočišné bílkoviny47,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,16 g
Tuky344,49 g
– nasycené152,86 g
– nenasycené175,76 g
–– mononenasycené140,90 g
–– polynenasycené34,86 g
––– omega 39,15 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 605 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy312,14 g
– cukry170,85 g
––– laktóza32,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
- 100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
- 2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
- 1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
- 180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
- 1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
- 125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
- 1 kostka 1 kostka (250g) másla Máslo kravské 250 g
- 1 1 čokoládový pudink Puding v prášku
- 1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
- 500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
- 2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
- 1 1 mléčná čokoláda Čokoláda mléčná 35%
- 2 ks 2 ks banánů Banán čerstvý 180 g
- bílkový krém (vyšlehané bílky s moučkovým cukrem do správné konzistence) Cukr bílý
- potahovací hmota Smartflex Velvet Fondán
- potravinářská barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.