Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 026 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny154,86 g
– z toho živočišné bílkoviny148,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,56 g
Tuky200,67 g
– nasycené90,85 g
– nenasycené100,18 g
–– mononenasycené85,41 g
–– polynenasycené14,76 g
––– omega 30,44 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 6,21 g
Sůl15,30 g
Sacharidy43,24 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece vcelku Vepřová plec 700 g
200 g 200 g Gazdovské slaniny (nakrájené na kostičky) Špek 200 g
330 g 330 g zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná 330 g
hořčice Hořčice plnotučná
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
425 ml 425 ml chilli fazolí v pikantní omáčce (1 plechovka) Fazole v tomatové omáčce
2 2 velké cibule nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 140 g
2 2 velké lžíce sádla Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
zelené bylinky na posypání hotového guláše/druh podle vlastní chuti Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.