Nutriční hodnoty (Vepřový guláš na leču,s fazolí připravený v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 026 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 200,67 g |
– nasycené | 90,85 g |
– nenasycené | 100,18 g |
–– mononenasycené | 85,41 g |
–– polynenasycené | 14,76 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 15,30 g |
Sacharidy | 43,24 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 700 g |
200 g 200 g Gazdovské slaniny (nakrájené na kostičky) | Špek | 200 g |
330 g 330 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
425 ml 425 ml chilli fazolí v pikantní omáčce (1 plechovka) | Fazole v tomatové omáčce | |
2 2 velké cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 velké lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelené bylinky na posypání hotového guláše/druh podle vlastní chuti | Petržel nať čerstvá |