Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 24 463 kJ / 5 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,25 g |
Tuky | 10,68 g |
– nasycené | 2,89 g |
– nenasycené | 5,32 g |
–– mononenasycené | 0,64 g |
–– polynenasycené | 4,68 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 97,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 375,00 g |
– cukry | 1 324,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zelených jablek | Jablko čerstvé | 2000 g |
1,5 kg 1,5 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1500 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
5-6 5-6 hřebíčků | Hřebíček |