Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 463 kJ /
5 847 kcal
Bílkoviny14,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,25 g
Tuky10,68 g
– nasycené2,89 g
– nenasycené5,32 g
–– mononenasycené0,64 g
–– polynenasycené4,68 g
––– omega 31,03 g
Vláknina97,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 375,00 g
– cukry1 324,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg zelených jablek Jablko čerstvé 2000 g
1,5 kg 1,5 kg hrušek Hruška čerstvá 1500 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
5-6 5-6 hřebíčků Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.