Nutriční hodnoty (F(al)ešný grenadýr z pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 959 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 15,62 g |
– nasycené | 7,35 g |
– nenasycené | 8,01 g |
–– mononenasycené | 6,25 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 PL 1 PL tuku nejlépe domácího sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
zbylé uvařené těstoviny (bylo jich asi 2 hrnky) | Těstoviny pšeničné | |
uvařené bramborové noky | Noky | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |