Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort s cukrářskými piškoty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 559 kJ /
5 392 kcal
Bílkoviny56,47 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky347,24 g
– nasycené147,66 g
– nenasycené182,90 g
–– mononenasycené145,70 g
–– polynenasycené37,20 g
––– omega 39,88 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 887 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy507,20 g
– cukry356,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru písek Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva (rovné) Kypřící prášek 8 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
8 lžic 8 lžic horké vody Voda 144 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
jahody (rozvařené s cukrem) Jahody čerstvé
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
jahody Jahody čerstvé
cukr (rozvařit) Cukr bílý
želatinový ztužovač (jen trochu) Ztužovač želatinový
cukrářské piškoty Piškoty cukrářské
tuk na vymazání formy (nebo olej ve spreji) Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.