Nutriční hodnoty (Pecena zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 577 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,56 g |
Tuky | 1,74 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,62 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 69,89 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/5 1/5 celeru | Celer bulva čerstvá | 108.00000160932541 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
paliva paprika | Paprika pálivá | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
cukr cca lžička lžička | Cukr bílý | |
olej nebo sadlo | Olej řepkový |