Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pecena zelenina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 577 kJ /
377 kcal
Bílkoviny11,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,56 g
Tuky1,74 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,62 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,05 g
Vláknina27,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy69,89 g
– cukry13,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/5 1/5 celeru Celer bulva čerstvá 108.00000160932541 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
sladká paprika Paprika červená sušená
paliva paprika Paprika pálivá
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
cukr cca lžička lžička Cukr bílý
olej nebo sadlo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.