Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda mistra kuchaře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 034 kJ /
1 442 kcal
Bílkoviny52,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,00 g
Tuky8,70 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené5,60 g
–– mononenasycené2,65 g
–– polynenasycené2,95 g
––– omega 30,00 g
Vláknina119,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy246,50 g
– cukry170,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1/2 kg 1/2 kg červené papriky Paprika červená čerstvá 500 g
1/2 kg 1/2 kg zelené papriky Paprika zelená čerstvá 500 g
1 kg 1 kg zelených rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
chilli paprika (nemusí být) Chilli paprička sušená
1 1 Deko Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.