Nutriční hodnoty (Hovězí pečeně irských horalů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 949 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 224,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
Tuky | 15,54 g |
– nasycené | 7,16 g |
– nenasycené | 6,98 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 1,34 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 664 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 27,08 g |
– cukry | 13,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kvalitního zadního hovězího | Hovězí kýta | 1000 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule nakrájená na 8 klínů | Cibule čerstvá | 70 g |
4-5 4-5 mrkve oloupané a nakrájené na třetiny | Mrkev čerstvá | 225 g |
1 šálek 1 šálek hovězí vývar | Vývar hovězí | 250 ml |
5 5 čerstvých krájených žampionů | Žampion čerstvý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mletého česneku | Česnek čerstvý | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
steakové koření | Koření Argentina |