Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selský zapečený květákový mozeček (z remosky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 644 kJ /
871 kcal
Bílkoviny29,07 g
– z toho živočišné bílkoviny28,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky79,70 g
– nasycené33,22 g
– nenasycené39,06 g
–– mononenasycené32,43 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,15 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 826 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,63 g
Sacharidy8,45 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-800 700-800 g květáku (rozebraný na růžičky bez košťálu) Květák čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
70 g 70 g cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 vrchovaté lžíce strouhanky (podle potřeby) Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.