Nutriční hodnoty (Kokosovo-ricottový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 831 kJ / 3 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,20 g |
Tuky | 244,82 g |
– nasycené | 161,29 g |
– nenasycené | 72,41 g |
–– mononenasycené | 51,80 g |
–– polynenasycené | 20,61 g |
––– omega 3 | 1,65 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 926 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 312,94 g |
– cukry | 232,34 g |
––– laktóza | 28,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g BeBe tmavých sušenek | Sušenka | 200 g |
asi 80 g 80 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 80 g |
300 g 300 g Ricotty | Ricotta | 300 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
120 g 120 g kokosu | Kokos strouhaný | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hořká čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
ztužený pokrmový tuk | Margarín |