Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové ravioli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 490 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny60,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky45,18 g
– nasycené7,78 g
– nenasycené28,79 g
–– mononenasycené19,40 g
–– polynenasycené9,39 g
––– omega 31,74 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy221,10 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
3 3 celá menší vejce Vejce slepičí 210 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody Voda 45 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
dýně máslová nebo Hokkaido Dýně čerstvá
Ricotta nebo jemný tvaroh Ricotta
strouhaný Parmezán Parmezán
čerstvá šalvěj - nešetřit Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
na potření 1 rozšlehané vejce Vejce slepičí
máslo Máslo kravské
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
možno opražená dýňová semínka Dýňová semínka
na posypání strouhaný Parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.