Nutriční hodnoty (Dýňové ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 490 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 45,18 g |
– nasycené | 7,78 g |
– nenasycené | 28,79 g |
–– mononenasycené | 19,40 g |
–– polynenasycené | 9,39 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 221,10 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
3 3 celá menší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce vody | Voda | 45 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
dýně máslová nebo Hokkaido | Dýně čerstvá | |
Ricotta nebo jemný tvaroh | Ricotta | |
strouhaný Parmezán | Parmezán | |
čerstvá šalvěj - nešetřit | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
na potření 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | |
máslo | Máslo kravské | |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
možno opražená dýňová semínka | Dýňová semínka | |
na posypání strouhaný Parmezán | Parmezán |