Nutriční hodnoty (Biskupský beránek - opravdový biskupák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 413 kJ / 6 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 366,38 g |
– nasycené | 126,95 g |
– nenasycené | 202,48 g |
–– mononenasycené | 75,03 g |
–– polynenasycené | 127,45 g |
––– omega 3 | 20,57 g |
Vláknina | 32,10 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 613,42 g |
– cukry | 321,00 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g moučkového cukru | Cukr bílý | 130 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
260 g 260 g nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 260 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g |
7 7 bílků | Vaječný bílek | 231 g |
130 g 130 g cukru krystal | Cukr bílý | 130 g |
360 g 360 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 360 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |