Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangas na švédský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 972 kJ /
2 622 kcal
Bílkoviny247,48 g
– z toho živočišné bílkoviny244,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky155,67 g
– nasycené72,66 g
– nenasycené79,21 g
–– mononenasycené60,08 g
–– polynenasycené19,13 g
––– omega 32,10 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 800 mg
Sodík 2,81 g
Sůl7,00 g
Sacharidy53,30 g
– cukry46,20 g
––– laktóza32,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg Pangase (může být i Treska nebo kostky filé) Pangas filet 1000 g
200 g 200 g Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
5 5 mrkví Mrkev čerstvá 250 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
provensálské koření Provensálské koření
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.