Nutriční hodnoty (Pangas na švédský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 972 kJ / 2 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 247,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 155,67 g |
– nasycené | 72,66 g |
– nenasycené | 79,21 g |
–– mononenasycené | 60,08 g |
–– polynenasycené | 19,13 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 11,45 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 53,30 g |
– cukry | 46,20 g |
––– laktóza | 32,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg Pangase (může být i Treska nebo kostky filé) | Pangas filet | 1000 g |
200 g 200 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 ml 500 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |