Nutriční hodnoty (Vylepšený bramborák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 835 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 12,40 g |
– nasycené | 1,94 g |
– nenasycené | 3,59 g |
–– mononenasycené | 2,81 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 89,55 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 77,60 g |
– cukry | 6,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 malá kulatá cuketa (bez dužiny a semínek) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 dýně | Dýně čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených hub | Houby sušené směs | 125 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový |