Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vylepšený bramborák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 835 kJ /
678 kcal
Bílkoviny21,16 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,48 g
Tuky12,40 g
– nasycené1,94 g
– nenasycené3,59 g
–– mononenasycené2,81 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,06 g
Vláknina89,55 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 121 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy77,60 g
– cukry6,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých brambor Brambor zimní 250 g
1 1 malá kulatá cuketa (bez dužiny a semínek) Cuketa čerstvá 100 g
1/4 1/4 dýně Dýně čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku sušených hub Houby sušené směs 125 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
hladká mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.