Nutriční hodnoty (Lahodné hovězí plátky (ve vývaru, se zeleninou a křenem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 12,77 g |
– nasycené | 5,48 g |
– nenasycené | 5,98 g |
–– mononenasycené | 5,15 g |
–– polynenasycené | 0,83 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg hovězího zadního | Hovězí kýta | 500 g |
1/4 kg 1/4 kg hovězího předního masa s kostí (mohou být i morkové kosti) | Hovězí plec | 250 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý křen | Křen čerstvý |