Nutriční hodnoty (Čínská kuchyně: KUNG PAO)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 307 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,93 g |
Tuky | 11,59 g |
– nasycené | 2,94 g |
– nenasycené | 5,78 g |
–– mononenasycené | 4,32 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,87 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa (nebo vepřového) | Kuře prso | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička máčeného škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce žlutého vína | Víno bílé suché | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 špetka 1 špetka Wei-su | E621 - L-glutaman sodný | |
chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
pražené arašídy | Arašídy solené |