Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná telecí plec s pikantní náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny2,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky6,00 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené5,40 g
–– mononenasycené3,60 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,30 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy13,80 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 450 g telecí plece – 2 plátky Telecí plec
2 2 kulaté chilli papričky (červená a zelená) – zbavené semínek a nakrájené na drobno Chilli paprička čerstvá
2 2 kozí rohy nakrájené na drobno Chilli paprička čerstvá
2 PL 2 PL mexické pikantní hořčice Hořčice dijonská 30 g
silnější plátek plátek cibule nakrájený na drobno Cibule čerstvá
špetka špetka černého pepře Pepř černý
soli Sůl mořská
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
bazalka Bazalka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
3 dcl 3 dcl červeného suchého vína Víno červené suché 300 ml
trocha trocha oleje Olej řepkový
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.