Nutriční hodnoty (Čínská kuchyně: LA´C)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 714 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
Tuky | 12,73 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 6,59 g |
–– mononenasycené | 4,72 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vykostěného kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kávová lžička máčeného škrobu | Bramborový škrob | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 polévkové lžíce žlutého vína (Sherry, portské) | Víno bílé suché | |
1 1 kávová lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 kávová lžička Wei-su (glutasol) | E621 - L-glutaman sodný | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
červený olej (pár kapek) | Olej řepkový | |
čínský ocet | Ocet lihový |