Nutriční hodnoty (Celozrnný jablečný s ovesnou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 557 kJ / 2 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,63 g |
Tuky | 118,74 g |
– nasycené | 70,27 g |
– nenasycené | 44,22 g |
–– mononenasycené | 37,08 g |
–– polynenasycené | 7,14 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 31,43 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 312,52 g |
– cukry | 141,47 g |
––– laktóza | 1,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g pšeničné celozrnné hladké mouky | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 150 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
50 g 50 g agávového sirupu | Sirup agávový | 50 ml |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového sirupu | Sirup lískooříškový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička smetany | Smetana kravská sladká 12% | 8 ml |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce agávového sirupu | Sirup agávový | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
špetka špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
50 g 50 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 50 g |
25 g 25 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 25 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |