Nutriční hodnoty (Lečo - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 991 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,66 g |
Tuky | 16,82 g |
– nasycené | 3,76 g |
– nenasycené | 14,32 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 8,69 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 15,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 778 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 39,07 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 velkých bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 hrsti 2 hrsti kukuřičné krupice | Krupice kukuřičná hrubá | |
1 balení 1 balení marinovaného Tofu | Tofu marinované | 180 g |
1 litr 1 litr zeleninového vývaru nebo vody | Vývar zeleninový | 1000 ml |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |