Nutriční hodnoty (Kuřata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 735 kJ / 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 16,85 g |
– nenasycené | 27,28 g |
–– mononenasycené | 21,96 g |
–– polynenasycené | 5,32 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,18 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,18 g |
– cukry | 7,57 g |
––– laktóza | 2,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
45 g 45 g tvrdeho sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 45 g |
1/2 1/2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
3 listy 3 listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
majonéza (dle potřeby) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská |